17 Sep

Hello Black Friday 2015!

Despre

Asa cum ne-am obisnuit in ultimi ani, in ultima vineri din luna Noiembrie vom avea parte de o zi speciala – Black Friday. O zi in care magazinele se bat in oferte pe cand restul lumii se zbate sa gaseasca produsul dorit la cea mai buna oferta.

Totul pare perfect, dar exista o problema… Stocurile sunt limitate, iar doritori sunt destuli. Asa ca trebuie sa te pregatesti ca sa poti apuca produsul dorit. Aici intervenim noi!  Am pregatit pentru tine o lista, speram completa, cu magazinele care ofera reduceri de Black Friday, astfel in cat sa ti fie cat mai usor sa gasesti produsul dorit pe stoc sa de ce nu sa poti compara ofertele si sa o alegi pe cea mai buna.

Toate magazinele, participante la Black Friday , inscrise la noi pe site sunt impartite in categorii in functie de produsele pe care le comercializeaza. Astfel iti va fi foarte usor sa filtrezi si gasesti magazinul pe care il cauti cu produsele pe care doresti sa le achizitionezi de Black Friday.

De ce sa iti faci cumparaturile de Black Friday

Ganduti-va la Black Friday ca la cel mai oportun moment pentru a va face cumparaturile. De ce acum? Raspunsul este simply: Black Friday a devenit de cativa ani o sarbatoare bine cunoscuta in Romania, mai ales in randul comerciantilor, care au inceput sa faca oferte imbatabile la mai toate categoriile de produse.

Numarul foarte mare de magazine care fac reduceri de Black Friday, mai ales in mediul online, a ajutat la practicarea de reduceri uriase. Vorbim astfel de o adevarata lupta purtata pe planul ofertelor so reducerilor practicate de magazine in perioada Black Friday.

Fie ca vrei sa iti inoiesti garderoba, sa schimbi frigiderul vechi si zgomotos sau pur si simplu sa iti iei un smartphone mai performant BlackFriday este momentul oportun pentru acest lucru deoarece, de BlackFriday, reducerile si ofertele senzationale sunt practicate pentru toate categoriile de produse. De Black Friday gasesti oferte chair si in randul magazinelor de cosmetice, decoratiuni interioare, jucarii, cartii, so chiar suplimente alimentare.

Desi reduceri vor fi pentru toate categoriile de produse, echipa Oferte-BlackFriday2015 va recomanda ca in zilele de BlackFriday sa va orientati atentia asupra produselor din categoriile IT & C sau Electronice deoarece in aceasta perioda a anului, octombrie-decembrie, este o perioada de reduceri si oferte la aceste categorii, deci in zilele de Black Friday acestea ar trebuii sa aiba aplicata o reducere ceva mai semnificatia special pentru Black Friday.

Din categoria magazinelor care comercializeaza produse IT &C putem aminti pe cele mai puternice, cele de la care ne asteptam la cele mai bune oferte de Black Friday:

EvoMag, Azerty, Emag, Cel …

Locul 2 in lista produselor la care ne asteptam sa aiba parte de discount-uri semnificative de Black Friday este reprezentat, din punctul nostru de vedere, de produsele din categoria fashion. In aceasta perioada magazinele din aceasta nisa se pregatesc cu produse noi, pentru noul sezon, motiv pentru care vor incearca sa profite de Black Friday, oferind reduceri impresionante, pentru a scapa de stocurile vechii.

Magazinele de fashion de la care ne putem astepta la oferte si promotii extraordinaire de Black Friday ar putea fi urmatoarele:

Originals, Fashion Day …

Sursa: Oferte-BlackFriday2015

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *