05 Oct

Black Friday Romania Top 10 predictii pentru Black Friday 2016

Acum, ca e oficial toamna, Black Friday va veni inainte sa-ti dai seama. Unul din lucrurile noaste preferate de facut la BlackFriday.com, in afara de scurgerile de anunturi, este de a va impartasi predictiile noastre pentru cea mai mare zi de cumparaturi a anului.

Daca te intrebi la ce sa te astepti de Black Friday, arunca o privire in topul nostru cu 10 predictii de Black Friday 2016. Fiecare predictie este rezultatul studiului ofertelor de anul trecut  si a unei atentii speciale pe tendintele din acest an.

  1. Vanzarile incep mai devreme – Mai multi cumparatori planuiesc sa termine cumparaturile de sarbatori mai devreme. Un studiu de piata al cumparatorilor din Romania arata ca se intentioneaza sa termine inainte de Noiembrie. Sa nu fi surprins daca retailerii raspund prin oferirea unor vanzari online si in magazine, cat mai devreme in luna octombrie.
  2. Un numar record de oferte – Va puteti astepta sa vedeti cele mai multe oferte Black Friday de pana acum. Anul trecut am vazut 49.000 de produse reduse iar estimarea noastra pentru 2016 este de 52.000 si 7000 de produse la oferta.
  3. Vanzari de miliarde de dolari– Vanzarile de Ziua Recunostintei si de Black Friday or sa fie uriase. De ziua Turciei, cumparatorii cheltuie estimat o suma de 2.07 miliarde $ on-line si in magazine 1.58 miliarde$. In ceea ce priveste Black Friday, cumparatorii vor cheltui 3.08 miliarde $ on-line si 9.2 miliarde $ in magazine.
  4. Scurgeri de anunturi in luna octombrie – Cam la fel ca anul trecut, ne asteptam sa vedem primele oferte Black Friday 2016 pe la inceputul lunii octombrie. Primele anunturi tind sa fie pe evoMag si CEL.Ro, apoi pauza in prima saptamana a lunii noiembrie.
  5. Un Black Friday Digital – Cum mai multi cumparatori aleg varianta online cum ar fi evoMag ,  alti comercianti si magazine raspund prin cresterea prezentei lor digitale si oferind mai multe oferte on-line.  
  6. Mai multe magazine exclusiviste – In concurarea pentru atentie, magazinele vor oferi un numar mai mare de produse exclusive, in special jucarii, si se vor asigura ca electronicele sa includa accesorii speciale sau cadouri.
  7. Reduceri foarte mari la jocuri video – Daca ai in plan sa iti achizitionezi o noua consola de joc video, vei gasi pachete Xbox One si PSP 4 la oferta de nerefuzat. Daca doriti ceva un pic mai nou , puteti sa va ridicati pachetul Xbos One Elite Bundle la un pret special de Black Friday.
  8. Oferte populare – Ceasurile Fitbits si Apple par a tot creste in popularitate. Odata cu introducerea noilor modele, Black Friday  va scoate modelele anterioare la cele mai mici preturi. Sa nu fi surprins sa gasesti ceasuri din prima generatie Apple la mai putin de 900 lei si cele Fitbit Alta, sub 500 lei.
  9. Preturile incredibile la televizoare – Black Friday este vestit prin momentul oportun de a-ti cumpara un TV nou, iar in acest an nu va fi diferit. Ne asteptam sa vedem peste 50 4K TV-uri cu pret mai mic de 2500 lei si de asemeanea vor fi 50-60’’ HDTV, disponibile la mai putin de 900 lei.
  10. Favoritele vechi sunt de asteptat – Unii comercianti ofera ofertele populare de Black Friday si anul urmator . De exemplu, Kohl este renumit pentru incredibila oferta la mixer-ul KitchenAid iar Target este cunoscut pentru pachetele Apple cu carduri cadou de valoare foarte mare. Va puteti astepta sa vedeti aceste oferte si promotii din nou in 2016.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *